Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Alléskolan 7
Gymnasieskolan
Information
Programtyp
Yrkesprogram
Om Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Gillar du att skapa en upplevelse för andra? Det här är programmet för dig som vill arbeta praktiskt med måltiden i fokus.
Antal elever på programmet
cirka 20
Statistik
Varje läsår samlas uppgifter in om elever, personal, betyg och prov. Insamlingen sker vid olika tidpunkter under läsåret och genomförs av Statistiska centralbyrån, SCB, på uppdrag av Skolverket. Läs mer om hur vi samlar in uppgifter och statistik.
Om information saknas visas "Data saknas" eller om resultatet baseras på för få elever visas texten "För litet underlag".
Antagningspoäng
Medelvärdet och det lägsta meritvärdet bland elever som antogs på programmet 1 juli 2024. Observera att poängen kan ändras efter reservantagning. För att få den mest aktuella antagningspoängen se respektive antagningskansli (https://antagningskanslier.skr.se/).
-
Medel antagningspoäng170,4
-
Lägsta antagningspoäng85,0
Betyg
I gymnasieskolan får eleverna betyg på varje avslutad kurs och på gymnasiearbetet. Efter utbildningen får eleven ett examensbevis om han eller hon uppfyller kraven för examen, annars utfärdas ett studiebevis.
-
Behöriga till högskola
-
Genomsnittligt betygspoäng
Nationella prov
Resultaten från nationella prov anges som provbetyg. Här redovisas skolenhetens genomsnittsbetyg på provet.
-
Svenska 1
-
Matematik 1A
-
Engelska 5