Egenkontroll och tillämpning av HACCP
- Högskoleutbildning
- 50% (deltid)
- Högskolan Kristianstad
- Kristianstad
- Studiestart 2025-03-31
- 7.5 högskolepoäng
- Studietid: dag
- Svenska
Kursen behandlar:·Organisation och organisationens olika roller·Processtegs- och flödesbeskrivningar·Grundförutsättningar och rutiner·Faroanalys, riskbedömning och HACCP-plan·Spårbarhet och märkning·Kontroll av egenkontrollprogram·Lagstiftning kring hantering och produktion av livsmedel·Livsmedelskontroll·Standarder för livsmedelssäkerhet, kvalitet och miljöledning·Revisionsteori och revision av egenkontroll·Redogöra för hur och varför en revision utförs och hur avvikelser och ständiga förbättringar hanteras
Behörighet
Grundläggande behörighetsamt7,5 hpmikrobiologivarav minst2,5 hp i kursenavklaradeeller motsvarande.